*dupa intamplarea asta

El: Auzi tu! Tu, ori faci prea multe, ori nu faci nimic. Cale de mijloc nu sti ca exista. Cand nu faci nimic, astepti sa ti le pun eu in brate, cand faci prea multe crezi ca ti-am dat eu gaz. Newsflash mandraaaa!! cand te agiti ca pepsi-ul, nu-s eu, is dracii din capul tau.

Eu: Auzi ma! Tu, pe mine, nu ma certa. Dintre noi doi, tu esti ingerul, tu esti cu putere. Daca ai vrut sa ma opresc sa vorbesc cu ala, de ce nu mi-ai rupt o punga, sa cada merele pe jos, sau ceva? De ce n-ai facut asta, daca te crezi asa smecher?

El: Da’ cand ti-am spus la magazin, mai pune o rosie in punga, de ce n-ai pus-o? Pentru ce crezi ca era? Dar tu nuuuu, ca nu mananci atata, sa nu se strice, sa nu arunci. Ti-oi bate-o de cap pe profa de economie din liceu, zgarcitele universului!

Eu: Bine, da eu…

El: Niciun eu! Si nu mai glumi ca-i face copii cu Duhul Sfant, ca te aude si nu-i place de fata ta! Si tu, nu mai zice ca n-ar fi sexul oral pacat impotriva Lui, daca ar stii cat e de bine, ca ma tot cheama la sedinte din cauza ta. Io cred ca pe Hitler l-am pazit alta data, de m-am pricopsit acuma cu tine.

Eu: Dic asta!

El: Sa taci! Ieri ti-ai ars degetele aprinzand aragazul, daca mai comentezi, jur ca te las cheala de gene si de sprancene. Du-te citeste niste psalmi, daca tot vrei sa faci ceva.

Eu: Auzi, pe mine nu ma ameninta!

El: Musai sa ai tu ultimul cuvant!! Du-te si fa ce-am zis!

Eu: Ma duc…