Biblioteca Vie
Carnaval de Nonformal a fost o experienta plina de invataminte. Pe langa faptul ca mi-a deschis pofta pentru altceva, marele castig au fost oamenii cunoscuti si informatiile aflate.

Eu am vrut sa particip la Biblioteca Vie, si sincer, n-as fi putut alege o metoda mai potrivita pentru mine. Am avut cel mai dragut sef, pe Julius from Germany :).

Biblioteca Vie presupune ca in loc de a citi carti, citesti oameni. Sau poate mai corect spus, citesti personaje. Eventimentul s-a desfasurat in interiorul Muzeului de Arta, cu muzica clasica in fundal. A fost intim si personal. Asa cum trebuie sa fie orice lectura buna.

Hai sa va spun despre carti. Am avut un tanar rom, un politist, un preot, un voluntar in Afganistan, o protestatara, o doamna care lucreaza la Penitenciar, un tanar ucrainean si preferatul meu, ex traficant de droguri! Bestial! Cititorii au fost surpinsi de Vlad, tanarul rom, care, pe langa ca e inteligent foc, face si voluntariat, ajuta copii romi la meditatii, preda lectii de dans. Jos palaria!

Cei mai cititi au fost Crina de la penitenciar si fostul traficant… va place ce interese avem noi, nu? 🙂

Nu prea am apucat sa vorbesc cu toata lumea, pentru ca am fost bibliotecara, dar Andreea de la Team For Youth a spus ca sigur vor mai organiza Biblioteca Vie pentru noi. O sa va spun eu cand!

Si bonus, am primit si tricou. Are marimea M, dar il spal eu la 60 de grade si sigur il fac mai mic. Vream sa subliniez, ca daca ma mai primesc la ei pe viitor, sa-mi puna un S deoparte. Si le multumesc din suflet pentru tot!