Ieri am intrat într-o biserica să mă limpezesc puțin și m-au închis acolo. Când am trecut pe lângă ea, ușa era larg deschisă și biserica goală. Am intrat, m-am așezat frumos într-un colț, iar după câteva minute, am auzit ușa că se închide, apoi sunetul cheii care se răsucește în yală. Am alergat, am bătut în ușă, m-a deschis, că ”m-am uitat, dar nu v-am văzut!”. Nici măcar nu mi-a venit să-l înjur. Mi-a zis că oricum revenea înainte de 6 la vecernie, deci aș fi stat doar două ore.

M-am pus pe o bancă și m-a apucat râsul, mi-am amintit cum râdeam cu fetele venind de la practica de taichi luni, cum una dintre ele a rămas blocată în baie la serviciu, după orele de program.

M-am tot gândit zilele astea la duhul virusat, știți voi (unii dintre voi) cum, atunci când nu ești pe cale, ori îți merg toate pe dos, ceva din ce faci ori gândești, nu e aliniat cu energia cea bună. Eu zic că e duhul virusat, ca și cum i s-ar fi stricat bagheta magică lui Harry Potter.

Dacă vă e duhul virusat, dacă vreți să meditați și nu știți cum, dacă simțiți c-ați avea nevoie de o curățare mentală și sufletească, dacă vreți să aflați cum puteți fi mai liniștiți în lumea asta care ne-nconjoară, dacă vă pare rău că vă certați și n-aveți răbdare cu cei din jur și-ați vrea să nu o mai faceți, dacă vreți să aveți o relație bună cu iubitul, cu șeful, cu soacra, haideți la un curs de qigong! (aici e evenimentul pe facebook)

Bine, nu se vor rezolva toate într-o săptămână, dar puteți face un pas într-o lume altfel decât cea în care trăim!

 

[foto]