Eu cum meditez, zic rugăciuni și am icoane și poze cu iluminați în casă, sunt o persoană foarte calmă, suavă și relaxată. Și când se întâmplă să mă enervez și să mă agit, ba chiar să mai și zic o înjurătură, eu știu că nu sunt eu de vină, ci doar reacționez la subconștientul general. Practic, cum se zice în practici, manifest ceea ce manifestă mediul înconjurător!

M-am gândit cu înțelepciunea mea că dacă ceva mă deranjează pe mine, vă deranjează și pe voi. Dar cum nu faceți mișcare, nici nu beți cât trebuie ca să vă deschideți ficatul, nu aveți curaj să ziceți unele chestii, prin urmare o să le zic eu. (ficatul dacă are energie câtă îi trebuie e răspunzător cu partea de sinceritate, spontaneitate)

Dacă vă gândiți de ce nu manifestați și voi ce manifestă mediul înconjurător, vă zic eu că manifestați dar nu vă dați seama cum nu meditați, nu ziceți rugăciuni și nu aveți icoane!

Azi vreau să le zic patronilor să nu-și mai pună poze reprezentând afacerea lor și să zică că e cea mai tare! Sau cel mai bun loc! Sau cea mai bună cafea! Decât dacă meditează, zic rugăciuni și au icoane, și manifestă subconștientul general. Atât!!