Când viata ta se pune pe un drum normal, în care pare că ai înțeles ce ai de făcut și începi să ai mai mult noroc, ori înțelegi că ghinionul nu e atât de ghinion pe cât îți pare și descoperi bucuria în tot ce faci, mai ai un hop de trecut. E cel legat de cei apropiați, în primă fază.

Poate că ei mai au dificultăți, poate se zbat încă în mijlocul lucrurilor pe care nu le înțeleg. Deși ai motive pentru tine să fii împăcat, uneori, nu te poți simți așa din cauza problemelor prin care trec ei. Ăsta e hopul: cum să fii în pace cât timp ai tăi dragi nu sunt?

Sunt mai multe metode prin care poți să îi ajuți. Îi asculți, îi încurajezi, îi ajuți efectiv dacă e nevoie. Te poți ruga mai mult pentru ei când au ceva de depășit. Dacă poți medita, iată ce poți face.

Te așezi, respiri de câteva ori și te relaxezi. Te poți imagina pe vârful unui munte sau pe marginea unui lac, unde îți place ție. Lași energia cea bună să te înconjoare din toate părțile, o respiri prin toți porii. Când e totul calm, cu imaginea ta de lumină, te poți duce către acea persoană pe care vrei să o ajuți să se liniștească. Îți poți imagina că o cuprinzi cu aura ta sau că o iei în brațe și aduci acea energie bună către întreg corpul ei, până simți că e liniște. Dacă vrei să îi transmiți ceva, o poți face. La final, dorește-i liniște și întelepciune. Respiră adânc de trei ori și gata.

Atenție, ca tehnică să dea rezultate, motivația voastră trebuie să fie curată. Îl ajutați să îi fie viața mai bună, nu pentru că problemele lui o deranjează pe a voastră. Practicați-o cu încredere, în timp se vor vedea concret și rezultatele. Și cei pentru care meditați vor trece mai ușor prin încercări și cu mai mult calm.

Să fie primit! 🙂