• Noaptea Muzeelor 2017 s-a întâmplat frumos în Baia Mare. E prea dimineață ca să vă spun câți participanți au fost, comparativ cu anul trecut, dar o să aflu mai târziu. Știu doar că ne-a ținut ploaia prin casă pe unii, din acest motiv e posibil să avem un număr mai mic de participanți, iar pe alții i-a prins pe teren. Menționez că perechea mea de papuci a trecut cu bine testul valurilor. O noapte la Veneția, ce mai! 🙂

 

  • Fundația Arte + a organizat săptămâna trecută evenimentul Arhitectura și Muzica. Într-un an, au organizat pentru noi 17 evenimente, printre care și festivalul de Jazz & Blues ”North West Fest”. N-am găsit nimic în presă despre ei, dar nimic. Se pare că dacă nu e de scandal sau cu mici, nu au loc. V-am dat linkul paginii de facebook, merită să-i urmăriți acolo. Îmi pare doar rău, că nu am fost mai atentă, să-i ajut mai mult cu promovarea evenimentului de săptămâna trecută. Nu se va mai întâmpla pe viitor.culturale
  • TeamForYouth ajută la organizarea evenimentul Bucurie in miscare, pe Câmpia Tineretelui, în 27-28 mai. Veți găsi următoarele zone de activități:

1. Jocurile copilăriei;
2. Cros-ul „BucurieînMișcare”;
3. Zona de jocuri și concursuri pentru copii și familie;
4. Zona de competiții sportive;
5. Scena cu demonstrații sportive, fitness și dans;
6. Zona cu jocuri de team-building;
7. Zona cu meșteșuguri;
8. Zona cu bunătăți de toate felurile;
9. Zona de relaxare ș iboard-games pentru tineri;
10.Zona „Reciclăm și ne jucăm”.

 

  • Rotaract Baia Mare și Interact Baia Mare aduc o trupă de teatru mișto din Timișoara, Teatrul Auăleu, la Muzeul Satului, duminică, 28 mai, de la ora 18.00  – ”Ferma Animalelor” – producție inspirată din romanul lui George Orwell.

 

  • Ana, mon amour revine la cererea publicului în 29 Mai, la Teatrul Municipal, de la ora 20.00!

 

  • L-am lăsat la urmă pe proaspătul ambasador al turismului maramureșan, Liviu Dragnea. Știți de ce? Că titlul pe care l-a primit e precum șoseta pe care și-o pun unii, știți voi unde, la piscină. Și n-are sens să ne agităm! Mai bine susținem evenimentele mișto din jur.