Familia n-ar trebui să fie traditionala! Familia ar trebui să fie cum dorești tu să ți-o faci!

Deputații au adoptat inițiativa cetățenească de redefinire a familiei în Constituție ca uniune între bărbat și femeie. Nu fondul, doar să fie referendum național. Inițiativa merge la Senat.

Deputatul USR Maramureș, Duruș Vlad-Emanuel, a votat pentru organizarea referendumului național pentru că Coaliția pentru Familie a strâns 3 milioane de semnături pentru asta, potrivit explicației sale. De reținut că putea să se abțină, precum au făcut o parte din colegii săi.

O doamnă îi spune dnului deputat azi: ”Votul popular, d-le deputat, nu e totuna cu democrația. A trimite o inițiativă antidemocratică la vot popular e populism, nu democrație.”

Vreau să știu unde merge dnul deputat la biserică. Cele 3 milioane de semnături, dacă au fost culese duminica la ieșirea de la slujbă, nu-s reale. Omul merge și se roagă, dacă preotul îi cere să semneze, de rușine va semna. Nu spui nu, pe față, unui îndemn venit de la preot.

Ne bucurăm că o astfel de decizie e lăsată pe mâna celor care au votat psd. Și cu asta ne întoarcem la activitățile noastre.

Vă vedem degeaba că nu mai salvăm nimic!