Asta-i dezbaterea care a detronat dilema privind cronologia oului și a găinii. Brățara fitness sau alergatul? Vreau să alerg. De fapt, nu vreau să alerg, vreau să fiu fibrată și se pare că dacă mă plimb și mănânc prăjituri, nu e destul. Trebuie să alerg. Așa mult îmi doresc că nu mai plouă când spăl geamuri sau mașina, doar când am chef de alergat. Dacă o să fie secetos anul, o să știți cine-a fost leneșă.

 

 

Încerc să mă motivez cu o brățară fitness, momeală ieftină! Găina a făcut oul, alergatul a creat nevoia de brățară, eu de ce iau calea inversă? Ne modelează exteriorul, nu zic nu. O să mă fac sportivă dac-o port la încheietură?

Mă tot întrebam cum faci când nu vrei să faci. Și e valabil în orice domeniu. Eu scriu pe foaie, pro și contra, caut de ce nu vreau, ce mi se pare greu. De cele mai multe ori nu vreau că nu-nțeleg la ce-mi trebuie sau nu-s convinsă că-mi trebuie și atunci nu găsesc nici motivația.

Am observat o chestie, când cineva are o idee bună, face pagină sau grup pe facebook, povestește în jur, și rar ajunge să facă ceva concret. Nu mai știm să construim lucruri, știm doar să vorbim despre ele.

Cică pot returna în 14 zile brățara la emag dacă nu-mi place. Dar eu nu ma pot hotarî așa ușor…