keep-calm-karmei-i-se-rupe-de-ce-vrei-tu

Ne-am invatat sa zicem ca meritam mai mult, dar nu ne-a invatat nimeni ca meritam ce este. Nici mai bun, nici mai rau, ci ce este. Daca nu primesti ce iti doresti, nu se intampla pentru ca esti diferit de altii, ca nu esti. [si nici nu te tine Dumnezeu in standby ca sa iti creeze nu stiu ce taram fermecat numa’ c-ai visat tu la el, dupa cum zice iepurele asta de Coelho prin carti (in portugheza Coelho inseamna iepure)] Esti la fel, doar unii sunt cu merite si altii nu.

Ne rugam si meditam in speranta ca ni s-or indeplini cererile. Dar rugaciunea si meditatia iti aduc lumina, energie buna, nu iti materializeaza cererile. Tu le materializezi, iar puterea ta e data de abilitatea de a lasa lumina sa lucreze prin tine. Ea vine, dar ca sa creasca si sa dea rod, trebuie sa aiba in ce sa se aseze. Si sa fie cine sa dea cu sapa.

Statul pasiv cu capul plecat in fata cerului te tine doar in amorteala. Ori n-ai fost creat sa fii un amortit. Ai fost creat sa traiesti. Visele sunt bune daca stii ca ai de muncit pentru ele, nu doar de imaginat.

Sa faci bine, cand ti s-au dat uneltele pentru rau, e o arta. Dar nu e stres, universul stie ca nu suntem toti artisti. Stie. Si nu-i curios!