Zicea Maica Tereza ca ea nu se alatura niciunei organizatii care lupta impotriva a ceva, pentru ca luptand impotriva, dai putere acelui ceva. Profesorul de la QiGong ne-a invatat acelasi lucru, sa incercam sa comunicam cu partea buna din fiecare.

O fi din durerea sau supararea mea, dar sincer, m-am saturat de toate articolele care lasa sa se inteleaga ca daca iti cauti un partener, inseamna ca ai un gol in interior. Mai rau e ca zic dependenta, dar nu o definesc! Sunt atatea alte motive pentru care iti poti dori pe cineva si nu dependenta de un cineva, incat nu inteleg de ce batem atata apa in piua pe tema asta, ori de ce nu se vorbeste de partile frumoase ale noastre cu un cineva alaturi.

In primul rand, orice gol din interior trebuie umplut. Si umplutul asta se face si din-afara. Cine zice ca nu prin intermediul unui partener ar decide Dumnezeu sa te ajute sa te vindeci, sa il umpli? Stim deja cata putere de vindecare are atingerea umana, e destul sa mergi la o sedinta de masaj si sa vezi cum te simti cand iesi de acolo…

Apoi, nu inseamna ca nu ai iubire in interior, daca vrei sa o primesti si de la altul. Cum ai cauta sa dai, daca tu nu ai avea? Si nu e nimic rau in a vrea sa primesti. Suntem meniti si sa primim.

Sa nu va lasati inselati, nu sunteti nici goi, nici dependenti, nici bolnavi cand vreti iubire! Abia atunci sunteti ce trebuie sa fiti!