In ultima luna, relatia dintre mine si rds s-a deteriorat considerabil. Le am numarul pe speed dial la cifra 1, urmat la 2, de numarul avocatului. Eram pusa pe fapte mari.

Nu prea am contact direct cu marile companii, pe cei de la eon i-am amenintat odata ca ii dau la protv pentru ca au sapat si mi-au blocat masina vreo 3 zile. M-am prins ca au un stil de a transforma oamenii in roboti. Aseara m-am intalnit cu o tipa care lucreaza in vanzari la o banca si cred ca mi-a spus “Mihaela” de vreo 7 ori in 5 minute. Si eu am lucrat in vanzari si stiu ca esti invatat ca se simte bine clientul daca ii spui pe nume. Dar 7 ori in 5 minute e spam.

Dupa ce spuneam problema mea cu reteaua lor, operatorul imi inregistra plangerea, iar la final incheia cu clasicul ” Va multumim ca ati apelat…” La primul apel am inteles, apoi a inceput sa ma irite. Ieri dimineata l-am rugat sa nu-mi mai multumeasca ca am sunat, ci sa ma multumeasca ajutandu-ma cu rezolvarea.

La noi la edomenii, in varianta de suport online, avem formula asta de incheiere. Eu nu o prea folosesc, mi se pare impersonala. Am poza pe chat, poza in care zambesc. Un “multumesc” si “o zi minunata” la final mi se par mai sincere. E raspuns de om, nu de robot!