Sambata seara, sora mea (pentru care i-am multumit mamei ca mi-a facut-o) m-a dus la streaptease de barbati. Sincer, n-a fost nici un streap si nici un tease pentru mine. Si acum ma dor ochii. In timp ce ma uitam la aia dansand, m-am gandit ca in sfarsit am gasit un lucru pe care noi il facem mai bine decat ei, dansul dezbracate!

Dar sa incepem cu inceputul. De cand sunt, n-am vazut atatea perechi de sani la un loc: mari, mici, medii, cu sutien, fara…prea multe! Apoi, cel mai cantat, trait, gesticulat, urlat refren a fost : perfect, fara tine, mi-e mai bineeeee!!!! Am zis, e clar, am venit intre suferinde :)!

S-a vazut ca nu erau barbati in club, atmosfera nu era foarte “de pisi”, adica erau corporatiste imbracate la costum. Eu n-am rezistat sa stau prea mult, asa ca nu stiu cum s-a incheiat seara. Nu prea stiu de ce ziua femeii trebuie petrecuta intre femei si cu barbati dezbracati. Ca idee, nu stiu cate neveste si-ar lasa, de buna voie, barbatii la streaptease de ziua lor sau in orice alta zi.

Si cum zicea seful meu, avem si noi o zi intr-un an, ca toate celelalte sunt ale lor. Pot doar sa ma bucur ca alegem sa o petrecem atat de elegant…