Femeile din familia Rad :)
Tu mami,

Nu-ti zic draga, ca inca ti-e greu sa primesti dragul in tine. Imi pare rau ca te-am facut rea crescand atunci cand imi spuneai ce era evident si eu nu vream sa aud. Imi pare rau ca ti-a fost greu cand ai crescut si asta te-a facut sa vezi lumea intunecata si neprimitoare. Imi pare rau ca n-a fost cine sa-ti arate ca exista atata frumos in jur, tocmai ca sa alergam noi catre el cand ne loveste tristetea.

Ma intreb mereu daca mai visezi sau daca te-ai oprit din visare cand ai realizat ca-s prea grele de dus visele neimplinite.

Am vrut mereu sa te aud zicand ca ai facut si altceva decat doua fete, dar timpul mi-a aratat ca cea mai mare implinire a unei mame sunt copiii. Prima mea amintire cu tine e si cea in care te-am vazut cea mai fericita, eu aveam 3 ani si tu o aveai pe Bia in burtica. Si mai tin minte cum m-ai luat in brate sa dormim cand aveam 5 ani, dupa ce ti-ai dus mama la groapa. Ai pierdut-o prea devreme, parintii ar trebui sa traiasca cat noi.

Iti multumesc ca lasi si acum cate o gura sau doua de cafea in ceasca ta, sa o pot bea eu dupa-amiaza daca trec pe la tine. Si-ti multumesc ca mi-ai facut-o pe Bia si ca in felul tau m-ai invatat ca eu ar trebui sa imi fiu destul mie, ca sa nu caut in iubire lipsa, ci completarea…

Si-mi pare rau ca mi-au trebuit 33 de ani sa-mi dau seama ca meriti sa ai mereu cate o floare in vaza de la mine.

La Multi Ani!