De cateva zile, pe stalpii de iluminat din oras, flutura in vant Drapelul Romaniei. Mai sunt zile pana in 1 Decembrie, presupun ca motivul aparitie este Toamna Baimareana. Nu inteleg de ce scoatem drapelul pentru o sarbatoare unde se vor aduna “tarani” la mici si bere, dar asta e doar problema mea.

Programul include manifestari frumoase si pentru restul. Din pacate, pariul ca in urma zilelor de sarbatoare sa ramanem cu iz de frumos, si nu de urina, n-a fost pana acum castigat. Tinem pumnii sa fie de data asta! Si sper ca realizati ca nu vorbesc de organizare, ci de necivilizatii din jur.

De vreo cateva zile, la radio, vorbea o fatuca in numele biciclistilor din Bucuresti, si cerea demisia lui Oprescu pentru ca nu a prevazut piste pentru biciclisti in proiectele de infrastructura. M-a pufnit rasul! Stiti vorba aia, fiecare cu ce-l doare; lucrurile ies “minunat” cand omul isi vede durerea lui, mai dureroasa, decat a altora.

Dar sa revenim la noi! Se investeste mult in curatenia si infrumusetarea Baii Mari, lucru care mie, care am de lucru, imi place la nebunie. Avem echipe, avem valoare…acum ne inclinam in fata handbalistelor si a rugbistilor. Si totusi, si iarna, si primavara, si vara, si toamna, parca e prea mult. Parca as vrea sa aud ca s-au atras investitori noi in zona. Sau au venit si nu stiu eu? Nu de alta, dar ar fi pacat sa avem un oras frumos si gol, ca a plecat lumea din el in alta parte, ca sa aiba din ce trai.