Cand mi-a venit ideea sa fac o minibiblioteca pentru Centrul de Zi al HHC m-am gandit ca voi reusi sa strang cateva carti prin intermediul cunoscutilor. Insa lucrurile au luat o alta amploare, pentru ca mi-au sarit in ajutor bloggeri, echipa de la Emaramures si echipa de la ZiarMM. Iar articolul a fost distribuit de cunoscuti si necunoscuti (mie) pe facebook.

Si uite asa am strans vreo 300 de carti in cateva saptamani. O fi putin, o fi mult, nu stiu…dar e un inceput. Am primit carti din Bucuresti si o carte cu povesti tocmai din Canada!

Ieri m-am dus cu ele la Centru, mai am inca de strans, dar n-am mai avut rabdare. Ma asteptau niste copii entuziasmati, da!, mai sunt copii pe care ii bucura lectura. Am primit mai multe exemplare din ” Alice in Tara Minunilor” si am decis sa le ofer cate unul cadou. M-au pus sa le semnez :).

Nu va pot descrie starea mea de ieri. Nici atmosfera care s-a creat in timp ce ei deschideau pungi si cutii si se uitau peste titluri, au fost carti pe care efectiv le-au luat in brate. Vreau sa va multumesc ca m-ati ajutat sa facem o fapta buna. Si-i multumesc lui Stefan Darabus ca m-a primit printre ei. Sa va fie inmultita bucuria cu cate zambete vor aduce aceste carti tuturor copiiilor care vor veni la centru.


[Terry, Sorina si copiii]