Saptamana trecuta am fost invitata de catre HHC la lansarea primului Centru De Zi pentru copiii proveniti din familiile monoparentale. E un fel de gradinita gratuita pentru copii intre 3 si 12 ani, scolarizati (cei mari), care nu au cu cine sa stea atunci cand parintele lor lucreaza, pentru ca parintii trebuie sa lucreze sau sa dovedeasca ca sunt in cautarea unui loc de munca pentru a-si putea aduce copiii in timpul zilei la centru.

Uitandu-ma pe rafturile cu jucarii, mi-a venit ideea sa incerc sa strang carti de povesti pentru acesti copii si pentru cei care o sa-l frecventeze, sa le facem propria lor biblioteca. La centru se organizeaza tot felul de activitati recreative si educative, va ganditi cat ar fi de frumos sa-si aleaga ei singuri de pe raft ce poveste ar dori sa asculte?

Asa ca am nevoie de ajutor! Sigur aveti acasa o carte de cand erati copil si pe care o puteti oferi centrului, ma gandeam c-ar fi frumos sa scriem si o dedicatie pe fiecare. Cei care doresc sa ma ajute pot sa-mi scrie pe email alynarad@yahoo.fr sau pe facebook. Vin eu sa le recuperez unde imi spuneti (in Baia Mare si-n locuri publice, pentru glumeti 😉 ).

Asta e cadoul meu

Micul Print

Si nu uitati, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. Dati mai departe, ca sa nu zic share please… Multumesc!

PS Nu am stabilit un termen limita, vedem cum ma descurc.