Stiti ca o femeie, cand are chef de o schimbare in viata ei, incepe prima data cu aspectul exterior? Eu am constatat ca, dupa o anumita varsta, te linistesti pe tema asta si nu mai experimentezi cu freza sau culoarea parului. Cand vrei schimbare, iti pui alta tema la blog. Sper sa nu fie virusata si asta, ca si celelalte dinaintea sa…

Ma tot gandesc cum scrie in Evanghelie “cautati imparatia cerului si toate celelalte se vor adauga voua”. Oare trebuie sa o si gasim ca sa ni se adauge? Sau e destul sa o cautam? Si daca unii o cauta fara rezultat, iar altii o cauta si o gasesc, li se adauga la fel?

Personalitatea mea de lacusta cotropitoare ia lectii de imblanzire fara numar. Cine-ar fi crezut ca e atat de amuzant sa fi pusa la colt?

Cand ti se pune piedica la picioare, nu uita ca ai doua maini pe care poti sa le ridici in sus!

Cea mai frumoasa chestie pe care am citit-o in ultima vreme, de la Eliade citire : ” Ar fi inspaimantator sa crezi ca din tot acest cosmos atat de armonios, desavarsit si egal cu sine, numai viata omului se petrece la intamplare, numai destinul lui n-are nici un sens…” (Nunta in cer)