In urma cu cateva saptamani am trimis un mesaj pe pagina de facebook a Teatrului Municipal Baia Mare in care i-am rugat, daca vor, sa ma anunte si pe mine de activitatile lor, pentru a le putea anunta mai departe. Mi-au raspuns pozitiv la mesaj, insa nu eram sigura ca o vor face. Dar au facut-o, m-au pus la contacte si mi-au trimis email. N-ar fi misto sa fiu eu bloggerul oficial al Teatrului? Cred ca as merita distinctia :).

Teatrul Municipal Baia Mare redeschide sectia Revista cu un festival in perioada 1 – 3 noiembrie 2012. Printre invitati vor fi Nico, Daniela Raduica, Adrian Enache, Adriana Trandafir, Cristina Stamate, Alexandru Lulescu, Nae Lazarescu şi Vasile Muraru, Stela Popescu si Alexandru Arsinel. Si am auzit din culise ca decorul si costumele sunt minunate. Iata programul:

– 1 noiembrie ora 13.30 spectacolul muzical pentru copii si tineret al Teatrului de Revista MAJESTIC din Ploiesti – Cartea Junglei si spectacolul Bonsoir, Paris! de la ora 19.30.

– 2 noiembrie ora 19.30 va avea loc premiera revistei baimarene, Trupa Mihai Maximilian, cu spectacolul Bibici si Mitici în care vor evolua si indragitii actori ai genului Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

-3 noiembrie Teatrul de Revista CONSTANTIN TANASE din Bucuresti va prezenta spectacolele Revista revistelor de la ora 16.00 şi Aplauze, Aplauze! de la ora 19.30.

Preturi: 1 bilet pt o persoana – 60 lei, 1 bilet pt doua persoane – 100 lei; 1 abonament pt toate spectacolele – 200 lei.

Mergem?