…dar nu ca spectator, ci in calitate de invitata la Conferinta de Presa organizata cu ocazia Minifestivalului de Teatru de Revista si premiera spectacolului “Bibici si Mitici” a sectiei de revista din Baia Mare. Programul festivalului l-am scris aici. Tot acolo ziceam ca poate ar trebui sa fiu blogger oficial al teatrului, sa stiti ca prinde contur ideea. Am avut si sprijin in jur, deci multumesc!

Sectia de Revista se deschide in Baia Mare cu sprijin din partea Primariei si a Consiliului Local, la care se adauga dorinta, munca si bucuria angajatilor si artistilor teatrului nostru. Cladirile in care isi desfasoara activitatea sectiunile de Teatru si Teatru de Papusi au intrat intr-un proces de reabilitare, urmand sa se lucreze si la exteriorul lor, proiect care se va intinde pana in 2015-2016.

Marcela Timiras, regizoarea si coregrafa spectacolului “Bibici si Mitici”, spunea azi ca la Baia Mare “se naste un copil”, referindu-se la sectia de revista. Propun sa contribuim cu totii la cresterea acestui copil si sa ne bucuram de el. Miercuri o sa merg la avanpremiera spectacolului si o sa va spun mai multe despre el dupa aceea, pentru ca azi ni s-a spus doar atat: “orice asemanare cu personaje sau situatii din viata reala, e pur intamplatoare” ( de la dnul director Claudiu Pintican citire). 🙂