Brandul internațional Nomasvello a deschis al 35-lea magazin, în Baia Mare, săptămâna aceasta. Am fost invitată la deschidere și invitată să testez unul din serviciile oferite de către ei. Am ales curățarea facială Pro Skin, simțeam că tenul meu are nevoie și-l cam neglijasem de o vreme. La finalul articolului, vă zic cum puteți câștiga și voi o ședință de curățare!

M-am simțit mai mult ca într-un cabinet medicat decît în unul de cosmetică, pentru că, pe lângă partea de curățare, mi s-a făcut și o diagnoză a pielii, diagnoză care a permis terapeutei să-mi realizeze tratamentul și să-mi ofere sfaturi pentru îngrijirea ulterioară.

Curățarea facială Pro Skin folosește tehnologia cu ultra sunete, realizându-se o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul. Procedeul de îndepărtare al punctelor negre e foarte eficient și foarte blând, fără disconfortul pe care îl simți când te tratezi singură acasă. Nu se folosesc produse chimice și prin intermediul Energiei Galvanice se stimulează formarea de colagen și regenerarea celulară. Evident că la final m-am bucurat de masajul facial și am zis uau! când m-am văzut în oglindă. Voi încerca pentru îngrijirea feței fluidul revitalizant cu vitamina C, eu nu folosesc fond de ten decât foarte rar, și se pare că fluidul cu vitamina C dă strălucire îndelungată pielii.

În Baia Mare, Nomasvello s-a instalat în Vivo lângă NobilaCasa, brandul are peste 1200 de centre în lume, apărând prima dată în Spania în 2007. E important de știut că diagnoza facială cu Woodlamp este gratuită și că puteți testa și tratamentul de epilare definitivă!

Bun, nu e cu like, dar e cu share! Fiindcă aveam posibilitatea să aleg pentru mine încă un tratament, am ales să vi-l ofer cadou. Dați share articolului, public, eventual un comentariu postării mele, nu cumva să nu vă văd, iar eu voi extrage o câștigătoare în 23 Septembrie 2017!