Povesti sub stele s-a născut din dorința unui grup de prieteni de a recreea pentru ei și pentru comunitatea noastră, magia poveștilor spuse prin filme pe timpul serii. Premiera a avut loc în 12 august și se va încheia în 9 septembrie, fiind alese serile de joi și sâmbătă pentru proiecții. Filmele alese sunt destul de diferite, cu licențe cumpărate de la casele de producție, totul corect și legal, asta în cazul în care se întreba cineva. Din acest motiv, intrarea la proiecții se plătește 10 lei. (biletele se pot cumpăra de la intrarea în amfiteatru a Teatrului de Vară, în spatele Muzeului de Etnografie)

Înainte de a vă da lista filmelor, aș vrea să precizez că începutul a fost plin de elan, dar trebuie să ne străduim să îi susținem până la sfârșit. Ca organizator al unor evenimente de acest fel, vă pot spune că e vital interesul comunității și susținerea pentru a nu ne pierde entuziasmul.

Se vede că avem conducere nouă la Muzeul de Etongrafie și Artă Populară, numărul evenimentelor către care își oferă spațiul a crescut destul de mult. De văzut și piesele de teatru din Muzeul Satului!

 

Poveștile de sâmbătă seara:
  • 12 august – The Book Thief, dramă, SUA – Germania, 2013
  • 19 august – Mr. Nobody, fantasy/dramă, Belgia-Canada-SUA-Germania, 2009
  • 26 august – Premieră Ald Magic – proiecție surpriză, în premieră
  • 2 septembrie – The Fall, aventuri/fantasy, SUA-India-Africa de Sud, 2006
  • 9 septembrie – The Best Offer, crimă/dramă, Italia, 2014.
Poveștile de joi seara:
povesti sub stele

povesti sub stele