SkirtBike Baia Mare, parada pentru biciclistele frumoase din orașul nostru, va avea loc duminică, 9 iulie, începând cu ora 14.00. Dacă ați fost la evenimentul nostru în ultimii ani, știți că de obicei, ne întâlneam către seară, dar anul acesta, am dorit să avem o zi a biciclistelor, cu un târg, muzică și bunătăți.

Locul de întâlnire este Câmpul Tineretului, iar tema de anul acesta e parada retro chic. Plecarea pe traseu va fi în jurul orei 17.00, dar până la plecare, avem ceva surprize. Ideea evenimentului este de a promova mersul pe bicicletă în ținute elegante, ca să dovedim că putem folosi bicicleta pentru a merge la muncă.

Poate cel mai frumos lucru pe care l-am realizat după atâtea ediții, e faptul că am reușit să adunăm o comunitate frumoasă în jurul evenimentului SkirtBike Baia Mare, comunitate care crește de la an la an. Iarăși, trebuie specificat că noi fetele din organizare, facem acest lucru în mod voluntar. Sigur, suntem răspătite sufletește tot mai mult, de la an la an.

Și, ca în fiecare an, reiau rugămintea aceasta: dacă vă știți cu ghinion, vă rog să nu spălați geamurile sau mașina weekendul ăsta, să nu ne ude ploaia rochiile la SkirtBike!

Vă mulțumim! 🙂

SkirtBike Baia Mare