Nu-i omul convins că vrea nuntă dar marea iubire ar trăi-o toți. Citind în weekend o carte despre cum schimbi profețiile cu rugăciunea, m-am prins de o chestie referitoare la vremurile noastre.

Toți marii profeți descriu un viitor sumbru al Pământului, urmat apoi de o modificare a viziunilor, toate arătând un timp de pace, înțelegere și bunăstare, ca-n revistele cu iehoviști. Cheia pentru această transformare ar sta în capacitatea omului de a transforma realitatea prin gândurile, acțiunile și faptele sale. În traducerile manuscriselor eseniene de la Marea Moartă, elementele rugăciunii erau descrise ca fiind legate de gând, sentiment și corp. Te găndești, simți și trăiești ca și când…

Mno bun, unde-s doi, puterea crește! Și crește cu ce aduc cei doi, unul în viața celuilalt. Mi-a trebuit mult timp să înțeleg că nici măcar nu trebuie să o facă conștient, doar să lase un anumit tip de energie să se manifeste prin ei. Întâlnirea cu marea iubire te pune pe o altă linie și îți oferă o putere nevăzută de transformare. Sigur aveți în minte cupluri fericite cărora pare că totul le iese așa cum își doresc.

Știm că energia sursă din care am fost creați e pace, armonie, iubire, putere etc. Și dacă admitem că omul face ce face și se întoarce către origini, aceasta va fi și tendința universului, să se întoarcă sau să tindă către natura sa. Dacă noi, creația, ne facem de cap împotriva sa, universul va lucra să ne ajute să lucrăm alături de el.

Și pentru asta, face angajări că e short on staff!! Are nevoie de oameni care să tindă spre o stare apropiată de a lui, pentru a echilibra forțele și chiar a le învinge pe cele potrivnice. Din acest motiv, e pregătit să vă crească puterea cu un el sau ea. Numai să știți ce aveți de făcut cu el!

Iar dacă pare SF, să știți că m-am uitat ieri la Star Trek.