Organizația locală a USR și-a inaugurat ieri sediul din Baia Mare în prezența președintelui partidului Nicușor Dan. Am fost la deschidere, am scris câteva impresii pe facebook în timpul conferinței de presă, apoi am fost întrebată de ce îi laud având în vedere comentariile lor legat de baiamare2021, că asta e ”slăbiciunea” mea, colaborarea cu fundația care s-a ocupat de concursul pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Anul trecut, înainte de alegerile locale, am fost numită coaliționistă, prin toamnă eram useristă, și-am mai avut un nume, dar nu mi-l amintesc. 🙂

Asta era poza cu comentariul buclucaș!

Am spus când am văzut-o că nu am treabă, să se verifice actele, dar că nu avea ce să caute scrisul ăla roșu pe logo, că pentru mulți dintre noi e un simbol drag. Și am mers mai departe… Acum văd că e scris greșit, nu se pune pauză după cuvânt și semnul exclamării, no`, dacă eram hateriță ziceam să învețe gramatică până să corecteze acte la cultură, dar nu-s.
Mi s-a reproșat c-aș fi prea moale, că nu sunt mai vocală cu privire la ce se întâmplă prin administrația locală, și aici, las loc liber și editez postul cu toate situațiile care s-au rezolvat că am fost vocali. (astept completări, serios!)

loc liber pentru situații

.

.

.

Vedeți voi, dacă nu ești membru al unui partid, poți susține pe cine vrei, poți lăuda inițiativele bune, poți lua la mișto inițiativele proaste, după cum te duce mintea și după cum consideri că ar trebui să funcționeze lucrurile. Și nu are legătură cu faptul că aș fi părtinitoare, doar că îmi aleg cu înțelepciune bătăliile.

Acum aștept să văd ce zice consiliul local despre fundație, dacă e benefic pentru oraș să rămână deschisă, chiar aștept, că sincer, de inițiativele legat de cât e de închis sau deschis centrul vechi, mie personal, mi se rupe. Bine că n-avem iepuri ca la București!

Încă ceva, mă ocup local de organizarea evenimentului Noaptea Muzeelor și am făcut solicitare pentru deschiderea Turnului Ștefan cu ocazia aceasta. Mi s-a aprobat foarte repede și ușor cererea în primărie. Se poate și fără crize!