images
Trec acum printr-o perioada in care nu ma pot abtine sa nu-mi intorc capul pe strada dupa fete. Uneori le vad pe geam mergand la liceu. Nu mai au ghiozdane, au genti mari si se plimba cu telefoanele in mana. Unele sunt atat de preocupate de telefon, ca nu vad nimic in jur. Taiorul, camasa, parul lasat pe spate, machiajul, chiar tocurile uneori … par ca se indreapta la birou, nu la scoala.

Par femei, femei ocupate. Imi aduc aminte cand ma uitam la primele episoade din Gossip Girl, erau copii de liceu, dar traiau o viata de adulti.

Cand te vrei adult, viata te serveste cu subiecte de-ale adultilor, care nu sunt mereu amuzante. E usor sa pari adult in exterior. Interiorul se construieste pe experiente. E ca o piramida, trebuie sa experimentezi fiecare nivel, inainte de a trece mai departe.

Ce nu le lasa pe fetele astea sa fie fete?

Marea problema, din punctul meu de vedere, este ca, atunci cand vor trebui sa actioneze ca un adult nu vor stii sa faca asta. Pregatirea lor e slaba. Si nici ca si un copil nu vor putea reactiona, pentru ca nu si-au dat sansa sa fie unul.