Daca o sa am un copil, daca o sa ii cumpar o masina sau daca o sa isi cumpere o masina, eu o sa i-o utilez, in primul rand, cu saci de gunoi.

Ma plimbam ieri pe un deal si am observat un drum mai retras. Era intre copaci, nu aveai nu stiu ce priveliste, loc tocmai bun pentru intalnirile romantice in masina, de acelea care nu presupun uitatul la luna si la stele. Pe jos, era plin de sticle de apa si servetele.

Dupa cum spuneam…n-o sa-mi privez copilul de bucuria statului in doi pe un singur scan al masinii, dar o sa il invat sa stranga dupa el.

Mama unui prieten i-a spus cand i-a gasit un prezervativ aruncat in gradina, sa nu-si arunce samanta acolo, ca nu rodeste :)…si-mi vine mie acum sa zic de roade, dar o sa tac. Articolul asta este despre pastrarea curateniei!

Sunt doua locuri superbe de unde se vede Baia Mare perfect, unul e de pe Piatra Virgina, al doilea e la Manastirea Greco Catolica de pe deal (daca stiti si altele sa-mi ziceti)… drumul catre ambele e pe alocuri plin de mizerii. N-am mai auzit de Let’s Do It Romania nimic, dar tot am in minte sa ne strangem si sa mergem noi sa le curatam…