Exista o lege stiuta si putin inteleasa. Tot ce are inceput, are si sfarsit. Tot ce apare intr-un loc, dispare din altul. Tot ce pare a fi noroc pentru unul, e ghinion pentru altul, in alta parte.

Exista o liniste care te ajuta sa intelegi si o stare de prezenta care te ajuta sa observi ce se intampla in interiorul tau si in interiorul celuilalt. Intelepciunea iti va arata ca interiorul tau poate fi linistit si armonios, indiferent de cum arata exteriorul. Asta e rolul exteriorului, sa se schimbe. O data iti poate fi pe plac, o data nu. Iar rolul tau e sa il primesti cu bratele deschise, indiferent cum arata el. Si sa intelegi ca el nu te schimba pe tine. Dar ca tu il poti schimba pe el.

Cineva mi-a zis azi ca a inteles ca doar sa traiesti clipa conteaza. Dar clipa conteaza doar cand o traiesti frumos… in interior!

Ne departam de ceilalti cand incercam sa ne impunem pe noi, gandurile si dorintele noastre, felul nostru de a crede ce e corect si ce nu, felul nostru de a vedea binele si raul. Omul si clipa trebuie acceptate asa cum sunt, primite in interior. De cele mai multe ori ne e usor sa facem lucrurile in exterior, dar nu ne dam sansa interiorizarii, a linistirii sufletului si a mintii. Si atunci raspundem exteriorului cum e el, in loc sa-i raspundem cum ar trebui sa fim noi: linistiti, iubitori si fericiti!