Pornind de la un articol scris de o femeie care nu are inca 30 de ani despre faptul ca viata nu e mai frumoasa la 30 decat era la 20 si citind argumentele ei, am tinut sa fac cateva precizari.

Nu stiu voi, dar eu am la fel de mult par ca la 20 de ani, e stralucitor, nu-l vopsesc deloc. Am si cateva fire albe, dar le mai smulg.

Apoi, nu sunt maritata si cu copil, tocmai pentru ca mi-am bagat picioarele si nu am stat in relatii in care nu-mi era locul. Da, banuiesc ca se crede despre mine ca sunt singura pentru ca am ceva probleme, dar ma rog, toti avem, dar nu la fel.

Luna asta am 14 ani de cand lucrez cu seful meu, deci mai mult de 5 in acelasi job, mi-a marit si salariul, mi-a dat si bonus de “longevitate”. Nu l-am schimbat pentru ca lucram bine impreuna, nu pentru ca n-as fi in stare sa fac altceva.

La 30 de ani ma uimesc lucruri diferite, chiar mai intens decat la 20. Chiar si un orgasm e mai intens la 30 decat la 20. Si tocmai pentru ca nu ma intristez si nu dramatizez, traiesc mai intens.

Nu pierd nopti, ca-mi plac zilele. Nu dorm 8 ore, ca mi-s destule 7…asa e cand imbatranesti. Sau poate, pentru ca practic meditatia si taichi, am nevoie de mai putin. Nu folosesc creme pentru fata, ci uleiuri naturale. Arat stralucitoare dimineata, serios! Cine nu crede, il invit sa ramana peste noapte.

Dulapul meu e plin cu rochii, am doar o camasa si doua sacouri!

Citesc mai mult acum decat la 20 de ani. Si nu pe fanel sau pe otrava. Si sunt mai selectiva, e dovada de maturitate, nu ca am responsabilitati si n-am incotro.

Fiecare varsta e frumoasa! Dar e trist sa spui ca la 20 de ani e mai frumos decat la 30. E lipsa de intelepciune si de intelegere a faptului ca timpul trece, asta este! Dar tu il poti face sa treaca frumos. Singurul lucru mai frumos la 20 de ani, e ca imi stateau sanii mai sus, decat acum! Si nici asta nu-i chiar asa rau…