Team For Youth va invita la spectacolul ” Variatiuni la inventiuni Op. 2″, marti 13 Mai, de la ora 18.30, in sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare. Intrarea este gratuita si vi se ofera posibilitatea de a expedia o carte postala unui prieten. Asa ca, luati cu voi adresa sa de corespondenta, iar timbrele si cartile postale le puteti primi de la voluntarii Team For Youth!

variatiuni la inventiuni

Chiar daca a aparut recent, in toamna anului trecut, spectacolul “Variatiuni la inventiuni Op. 2” a participat deja la festivaluri importante de teatru din tara, fiind aplaudat cu entuziasm la Festivalul Ideo Ideis -Alexandria, Gala HOP – Costinesti, Festivalul International “Craiova muzicala” – Craiova, la Maratonul de teatru independent desfasurat la Bucuresti, “25 de ore de teatru non-stop” (Sibiu), pe scenele Teatrului de Arta, Teatrul Luni, Godot Café-Teatru (Bucuresti), café-teatrul Play (Craiova), de asemenea a fost spectacol invitat la TNB in cadrul “Usilor deschise”.

“Vom asista la un spectacol de teatru, vom asista la un concert, vom asista la o bijuterie estetica.” Vom asista, printre altele, la un dublu concert de pian. Tocmai ideea de dublu si de disputare a pianului cu altcineva sta la baza conflictului de jucarie care ii va anima pe tinerii interpreti.

Cei doi artisti se vor lansa intr-un periplu muzical, incepand cu o varianta la patru maini a Simfoniei a V-a a lui Ludwig van Beethoven; vor dezvolta o serie de variatiuni muzicale si conflictuale pornind de la acest inconvenient, toate cu un umor de cea mai buna calitate. Evident, vor avea nevoie de o muza, iar confruntarea va lua proportii nebanuite. Unde se va ajunge?! Vom afla cu siguranta pana la finalul spectacolului …

Mai multe info aici!