mona-lisa

Am citit articolul asta dimineata si mi s-a parut putin pueril, asa ca m-am gandit sa fac o alta lista.

1. Nu te mai plangi duminica seara ca maine e luni si trebuie sa mergi la munca. Nici nu ai nevoie de 3 alarme ca sa te trezesti. Inveti sa faci ce-ti place sau sa iti placa ce faci.

2. Nu astepti weekendul ca sa dormi. Ori ca sa faci curatenie. Weekendul e pentru reincarcare, pentru redescoperire, pentru a face lucruri noi.

3. Nu ai momente cand te plictisesti, gasesti tot timpul ceva de facut, chiar si leneveala isi are rolul ei. Oamenii care se plictisesc nu-s oameni creativi, nu aduc multe in viata celorlalti.

4. Ai inteles importanta familiei si stii sa-ti alegi prietenii. Cine te poate amuza si dispera, in acelasi timp, mai bine decat maica-ta care te intreaba cu ce ti-a gresit parchetul de il speli atata? Ori prietenii care te intreaba daca mananci sau cand ti-ai pus-o ultima data?

5. Nu te panichezi ca ai iesit sa cumperi paine, nemachiata si in hainele de casa, si te-ai intalnit cu un tip de care iti place. Daca nu poate sa vada dincolo de cosul de pe fata, cearcanele de sub ochi si pantalonii de trening care par cu doua numere mai mari, da-l incolo de barbat!

6. Nu te mai gandesti ca toti barbatii vor sa ti-o traga. Nici tu nu mai esti curioasa sa le-o tragi la toti. (calitate, nu cantitate)

7. Ti se par mai atragatori barbatii care citesc, decat cei de la sala. (totul porneste din minte) Corpul nostru e un templu, dar iti poti baga piciorul in el daca bate vantul cand iti deschizi gura.

8. Asta n-am crezut ca o sa o zic vreodata dar, nu te mai plangi ca trebuie sa gatesti. Si ai tot timpul alcool in casa.

9. Iti administrezi foarte bine bugetul si ai economii pentru zile negre. Sau macar ai de la cine sa te imprumuti 🙂 .

10. Nu mai esti rautacioasa si nu barfesti alte femei. Nu mai compari ce au ele si ce ai tu. Reiese o nemultumire si o frustrare din femeile rautacioase si barfitoare care anuleaza tot ce incearca ele sa faca frumos.

11. Poti sa-i spui unui barbat ca-l vrei, fara sa iti fie frica de ce va spune el. Asta cu lasa-l sa vina, sa te cucereasca, sa te vaneze, e un pic bla bla. Ce? Io-s porc mistret? Sau trofeu de pus pe perete? Playing hard to get e pentru alea cu nothing to give!

12. Esti pregatita sa te lasi iubita! De un barbat, nu de un copil. Poti si de copil, dar numai daca e al tau.

13. Si esti destul de inteleapta sa stii ca lista ramane deschisa…