Venind spre casa ieri m-am intalnit cu un cunoscut mai vechi. Nu prea ne-am vorbit de-a lungul timpului, ma cunostea de la primul meu loc de munca, insa ieri mi-a zambit si m-a intrebat daca am gasit reteta tineretii fara batranete, pentru ca, zicea el, in ultimii 10 ani n-am imbatranit deloc. I-am zis ca nu stiu, n-am gasit-o, doar fac ce vreau si cu bucurie.

A dat din umeri si m-a intrebat cum vine asta. Cum sa faci ce vrei, intr-o lume a facutului din obligatie? A responsabilitatilor?

M-am tot gandit la asta, rost sa ii spun de karma nu avea. Si eu am obligatii si responsabilitati, diferite de ale altora, dar le am. Dar asta nu ma impiedica, sa nu gasesc motive sa le fac cu bucurie.

De exemplu, am momente cand nu am chef de munca, cand ma gandesc ca poate as face altceva, altcumva, altundeva. Si in momentele acelea, cate un client comanda domenii de genul dezvirginaribaieti.. (nu vi-l zic exact, ca exista)! Si nu ai cum sa nu iti placa un astfel de loc de munca, imi vine sa i-l dau gratis, doar sa vad ce pune pe el. E semnificativa munca pe care o fac, cum sa nu o fac cu bucurie? 😀

Apoi, am vrut sa ii zic, uita-te la ce am in punga: morcovi, telina, patrunjel si rosii! Ajuta sa fi proponderent ierbivora. Si putine lactate si dulciuri si carne, ca nu vreau totusi sa ma transform in capra!

Apoi, e iertarea pe care o am in mine, fata de toti si de toate.

Nu ai cum sa nu ramai tanara, dar daca ma mai intreaba careva e prea complicat sa ii dau linkul cu articolul asta. O sa le zic ca genele de la mama, si-am incheiat povestea!