Am tot citit saptamana trecuta despre acel sondaj facut printre romani, din care reiese ca inca nu sunt siguri daca era mai bine pe vremea comunismului sau acum. E un fel de traditie la mine in familie, in fiecare an, inainte de Craciun cu cateva zile, mergem in satul bunicilor sa aducem vin si tuica. Bunicii nu mai traiesc, asa ca lapte sau branza sau slanina, nu avem de la cine aduce. Dar primim de la matusi.

Ieri mi-am amintit cateva chestii de inainte de ’89. Cati dintre voi puneati pe crengile de brad vata, pentru ca nu se gasea beteala? Tin minte cum pastram ambalajul bomboanelor de brad sa avem si pentru anul viitor, ca nu era sigur ca vom gasi de cumparat. Sau cum mai mancam bomboane vechi de un an :)!

O data mi-am ars un deget jucandu-ma cu chibritele, aveam vreo 6 ani. Tati a dormit cu mine in brate, tinandu-mi degetul intr-un pahar cu apa rece, pus pe un scaun langa pat. Asa se tratau arsurile atunci, n-aveam creme sau medicamente. Nici nu circula informatia, sa putem afla ca trece durerea daca pui sare imediat dupa ce te-ai ars.

Eu am avut 8 ani la Revolutie, cei din sondaj care cred ca era mai bine inainte, cati ani aveau?