CSM Stiinta Baia Mare

In 7 septembrie CSM Stiinta Baia Mare i-a invins cu 47-7, in deplasare, pe Farul Constanta. N-am vazut meciul, fusesem doar la cel dinainte, jucat cu RCMUV Timisoara, meci castigat tot de ai nostri. Ascultand dimineata stirile de la protv, ma asteptam sa vad ceva imagini legat de asta sau o informatie scurta, nimic! De fapt, nu chiar nimic, fotbal la greu si pe tatal lui Marian Cosma. S-a jucat iar ceva meci in memoria lui, saracu’, cred ca nici nu se poate odihni de atatea pomelnice.

Citeam dimineata pe facebook chestia asta: “In Baia Mare cand spui weekend, spui Handbal”. Si nu orice fel de handbal, ci Liga Campionilor. HCM Baia Mare au batut ieri Viborg. Azi joaca finala turneului cu castigatoarea din Team Tvis Holstebro si Sercodak Dalfsen. Mda, recunosc, e greu de citit numele formatiei, probabil de aia nu a aparut nicio stire azi dimineata. Si eu am dat copy/paste. De fapt, nu chiar nicio stire, fotbal la greu si Becali.

Am oprit televizorul si am intrat pe site, zic, hai sa nu-i hulesc ca nu aflu nimic, sa zica lumea dupa aia ca-s proasta. Si am cautat…si am cautat, fotbal de la noi si de la altii, Becali, Adevarul fabulos despre originile lui Alex Velea (who cares??? ca nu de aia intra lumea pe sport.ro)!! Am gasit ca a invins HCM in meciul cu Viborg, dar asta dupa ce am cautat mult, mult, ca nu-mi doresc sa-mi ziceti proasta.

Lucruri frumoase se intampla in sport in tara noastra, dar nu prea auzim de ele. Oare e posibil ca cineva sa aiba interes sa fie la televizor doar fotbal? Ca sa dea lumea bani pe bilete, sa castige federatia sau cluburile sau naiba stie cine? La rugby sau la handbal se merge, de obicei, gratuit.

Oricum, daca fotbalul s-a proclamat regele sportului, cred ca ar fi cazul sa abdice.

[foto]