Hai sa va spun o chestie misto! Imi doream tare mult, de o vreme incoace, sa am acasa o icoana cu Arhanghelii Mihail si Gavril. Si cand mergeam pe la magazinele unde se vand, ori nu gaseam, ori uitam sa intreb. Daca ar intreba cineva de ce imi doream poza cu ei, as spune ca se zice ca sunt capeteniile ingerilor, asa ca e destul de utila sa o ai in casa, le poti spune fata in fata cand ai ceva cu ei. Bun!

Vinerea trecuta m-am intalnit cu cineva sa-mi mai dea niste carti pentru Centrul de Zi al HHC. Am primit o cutie mare, cu vreo 40 de carti, si, odata ajunsa acasa, am inceput sa verific ce titluri sunt, care e starea lor. La un moment dat, cade ceva pe jos dintr-o carte. Ma aplec, vad o poza colorata si-mi sare in ochi imaginea unui crin. Am stiut pe loc, imi primisem icoana…Gavril are in mana un crin, iar Mihail e cu sabia!

Povestea e adevarata, eu stiu ce inseamna pentru mine. Dar voi ce intelegeti din asta? Va spun din start ca nu cred in coincidente…Am adus icoana cu mintea sau au vrut Arhanghelii sa vina?