Un vechi capitol din viata mea s-a inchiat. Vechiul laptop a ales sa moara, in bratele altcuiva, oferindu-mi un discount de 35% din pretul celui nou care i-a luat locul. M-a rasplatit pentru atatea clipe cand ii ziceam ca il iubesc. De frica sa nu-l distrug pe cel nou, de azi nu mai lucrez stand in pat cu el in brate, si asta credeti-ma e realizare mare. Mi s-a spus ca in pat am voie cu altceva de acum inainte ;).

Un vechi iubit s-a transformat in prieten, dupa ce trecuseram prin fazele de ura. Mi-am dat seama ca timpul nu rezolva singur lucrurile, ci cu ajutorul nostru, prin modificarile si alegerile pe care le facem in viata noastra.

Legat de Alexandra Stan vreau doar sa spun ca femeile nu spun cand sunt lovite de proaste, iar daca iesim dintr-o situatie de acest gen nu spunem, tot ca sa nu-si dea seama lumea ca suntem proaste.

Cetin m-a pus in blogroll pe arhiblog.ro, si desi pentru multi pare putin, mie, care il cunosc, mi se pare mult. Arhi nu face lucruri de acest gen din interes, pe el nu-l poti cumpara. El te injura pe fata si-si asuma parerile, spre deosebire de altii, la care toate-s faine in public, si toti is porci in privat.

De cand cu zvonurile despre o legatura intre Catalin si Udrea, nu mai spera mama ca m-oi marita eu cu el. De povara asta am scapat 🙂

Visez noaptea ca meditez impreuna cu maestrul meu, e cel mai frumos vis!