Dupa ce a aflat ca poate face plati de acasa prin internet banking, bucuros ca si-a salvat parul dat cu gel de ploaia de afara, Fat Frumos s-a decis sa-i faca o surpriza Ilenei Cosanzenei…ii redecoreaza casa. Doar ca, vremurile nu mai sunt ce-au fost, iar Fat Frumos, ca sa tina pasul, a investit toata averea mostenita de la parinti in cal, tinute, tratamente faciale, manichiura, pedichiura, solar (pff asta am uitat sa fac eu ieri!), produse de ingrijire si pe cand a scotocit prin conturi “ia banii de unde nu-s”. Nu zic eu, cu siguranta are el ceva investit in imobiliare, dar acum, de lichiditati avea nevoie. A incercat pe la rude, pe la prieteni, dar de la cine va veni ajutorul? Ajutorul vine de la banca! Exact, aceeasi banca care i-a salvat parul dat cu gel de ploaia de afara. Fat Frumos semneaza – primul din arborele sau genealogic – un contract de credit.

Daca le vom scrie domnilor de la banca si celor care au realizat reclama ca nu e frumos sa-si bata joc de un personaj din povesti sau sa se foloseasca in acest fel de numele lui, nu ne vor lua in seama. O sa-i doara in cot ca noua ni se pare reclama la fel de disperata ca cea de anul trecut, cand o blonda, care amintea de Sharon Stone, isi deschidea picioarele (la fel ca in Basic Instinct) in fata unor domni, ca sa obtina un credit.

Pe mine nu m-au convins. In primul rand, nu cred ca e Fat Frumos in reclama! Fat Frumos de azi stie ca trebuie sa economiseasca, daca se intampla cumva sa ramana in pana, are prieteni de nadejde, se descurca, plus de asta, nu iese cu o Ileana la care trebuie el sa-i redecoreze casa. Voi credeti ca Ileana lucreaza pe nasturi? Sau poate reclama e targetata catre copiii de gradinita, de aia nu o inteleg eu.