Tendinta fiecaruia dintre noi este sa aiba o parere relativ buna despre sine. Eu, de exemplu, ma consider o persoana cu mintea deschisa, fara prejudecati, libera, tanara si nelinistita :).

Si-ntr-o zi m-a lovit o chestie, eu sunt toate acele lucruri, cand e vorba de altii: de fapt, pot accepta cu usurinta sa traiasca restul orice pare iesit din standard, insa cand vine vorba de mine, am anumite retineri.

Totul lasa urme in noi. Iar cea mai mare influenta o are familia. Traim neimplinire lor, ne luptam pentru asteptarile lor, fara sa realizam macar ca nu sunt ale noastre. V-amintiti de mama care s-a gandit c-as putea sa ma marit cu primarul nostru, iar eu nici nu-l cunosteam? Il cunosc acum.

Practica qigong-ului ne invata tehnici prin care ne putem elibera de incarcatura provenita de la parintii nostri, numita foarte frumos karma. Nu o sa va descriu tehnicile pentru ca sper ca unii dintre voi veti ajunge cu mine la practica. Pana atunci, puteti incepe prin a va cere iertare, mental, de la parinti si a-i ierta pentru ce au facut…cu gandul, cu fapta! Si odata ce esti constient ca transmiti copiilor tai de toate, parca devii mai responsabil!