Omul trebuie sa fie implinit pe toate planurile. Asta e menirea lui pe Pamant. Daca implinirea nu vine, e din cauza noastra, ca nu stim sa o obtinem. Iisus ne indeamna in Biblie sa cautam imparatia lui Dumnezeu si desavarsirea Sa, si toate celelalte ni se vor adauga noua!

Preoti, terapeuti, maestri spirituali spun ca cea mai mare fericire este aceea de a-l iubi pe Dumnezeu. Dar daca ne facem un tel din lucrurile materiale, din omul drag sau din familie le pierdem. Pentru ca ele ar trebui sa fie un mijloc de a ne iubi mai mult Creatorul. Am invatat o noua rugaciune “Ajuta-ma Doamne sa te pot iubi prin toate mijloacele care exista!” Astfel pot, fara egoism, sa cer de toate. Pentru ca si El vrea sa mi le dea.

S-a tot vorbit aiurea despre ziua de azi, la mine pe strada a inceput cu soare si un cer albastru, albastru, desi se spunea ca vor fi trei zile de intuneric. Soarele va rasari si ne va incalzi indiferent ce facem noi, intunericul va fi doar in sufletul celor care l-au primit. Restul vor duce lumina din ei si in afara.