Minifestivalul de revista a fost deschis cu spectacolul pentru copii “Cartea Junglei” al Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti. Sala a fost plina de copii. Ieri ma gandeam la o chestie, ca poate parintii si profesorii ar trebui sa-si invete copiii ca la teatru nu se face galagie. Pe urma mi-am amintit cat eram eu de povestitoare cand eram mica si m-am facut mai ingaduitoare, sper ca si artistii de pe scena au fost la fel sau ca nu s-au simtit prea incurcati de voiosia copiilor. Ca orice spectacol pentru copii “Cartea Junglei” a fost putin adaptata la zilele noastre, fiind plina de sfaturi: sa fie cuminti, sa invete, sa manance, sa asculte :). Sper ca macar catorva dintre ei sa le fi ramas tiparite in minte.

Seara am petrecut-o in Paris. Am descoperit ca avem o Edith Piaf a Romaniei care locuieste in Ploiesti. Iar Nico ne-a cantat “Je t’aime!”, frumoasa melodie. Degeaba, revista reuseste sa te duca intr-o alta lume, o lume plina de culoare. Va spuneam eu ca nu inteleg de ce se inclina la final actorii in fata publicului, eu chiar simt de fiecare data sa ma inclin in fata lor. Si daca n-ati venit, sa stiti ca ati pierdut o repriza de streaptease masculin. Fetelor era o incantare baiatul, baietilor ati fi putut lua lectii!!

In aceasta seara e premiera spectacolului nostru de revista la ora 19.30. Si sa stiti ca al nostru “Bibici si Mitici” e mai fain decat al lor!