Am auzit multi oameni, trecuti de o anumita varsta, spunand ca regreta lipsa lor de neatentie in anumite momente sau faptul ca poate au lasat viata sa treaca pe langa ei. Cei mai multi stiu momentul sau decizia care le-a afectat viata sau i-au dus catre un alt drum decat cel care parea a fi “cel bun”.

Primele intalniri de destin din viata noastra sunt parintii, cel putin asa cred eu. Dupa care, apar fratii. Iar mai apoi, poate sa fie un profesor sau un mentor, care sa ne deschida pasii catre locul de munca ideal pentru noi. Dupa care ii vine randul omului menit sa-ti infrumuseteze viata.

Astfel de intalniri sunt menite sa te duca la un alt nivel. Bune sau rele, le recunosti dupa forta cu care iti izbesc sufletul. Eu stiu ca pentru mine, sunt acei oameni, pentru care multumesc zilnic ca i-am intalnit. Zicea cineva ca o intalnire de destin nu e o intalnire pe care ai creat-o tu cu gandul, ci e ceva necunoscut, ceva ce nu stiai ca poate sa apara, de nesperat chiar.

Zorii fiecarei zile pot sa bata cu surpriza la poarta. Treziti-va bine inainte de a pleca de acasa, intalniri de destin avem toti. Poate azi dati fata in fata cu a voastra!