Duminica s-a deschis noua stagiune la Teatrul Municipal Baia Mare cu piesa “Cenusareasa”, un spectacol mai mult pentru copii, motiv pentru care erau destul de multi in sala. In marea lor majoritate au fost cuminti, pe cei mai mici ii mai auzeam plangandu-se.

Ca a fost premiera s-a vazut cu ochiul liber, adica sala era plina, plina de idiotii, pe langa cei care vin in mod regulat acolo. De ce spun idioti? Pentru ca, pe cei care confunda mersul la teatru cu mersul la cinema, nu-i pot numi altfel. Cu sticksuri si pufuleti te uiti la filme. Nu te apuci de rontait in sala, care nu e foarte mare, pentru ca ii deranjezi pe cei de pe scena. Ma gandeam sa fac o lista cu “ce nu ai voie sa faci la un spectacol” si sa o las la Casa de Bilete, sa o imparta celor care cumpara.

Imi doream sa le spun celor care vorbesc sa taca, celor care rad foarte tare sa o faca mai discret, iar celor care mananca sa se opreasca. Casa Teatrului are reguliile proprii de cuviinta, daca vreti sa se poarte frumos cu voi, trebuie sa faceti la fel!