Este o locatie in orasul nostru, in care daca mergi dupa miezul noptii in weekend, dupa ce administratorii sunt beti, risti sa fi dat afara daca bei suc. De fapt nu risti, chiar esti dat. Poate daca esti fata, scapi! Povestind un pic cu cei care frecventeaza respectiva locatie am aflat ca administratorii sunt cunoscuti pentru tot felul de scheme “logice”, dar cu toate astea, ei aleg sa mearga in continuare acolo.

Mie mi se pare ca daca te duci intr-un loc si nu-ti place cum esti tratat, a doua oara nu o mai faci. E chestia de baza prin care iti arati respect tie si-l pedepsesti pe cel care se poarte neprofesional. Pai, manca-va-s sufletul vostru, asta e o alegere simpla si nu o luati, cu cele grele cum faceti? Ca locul ala era plin….

Inteleg ca e greu sa supravietuiesti cand ai o afacere in conditiile actuale. Nu vrei sa bea lumea suc? Nu-l vinde sau pune-l mai scump decat berea! Inteleg ca ai formatie care vine si iti canta. Nu vrei sa stea lumea degeaba sa-i asculte ca nu faci bani sa ii platesti? Pune intrare! Ca sa faci bani trebuie sa fi inteligent, nu dobitoc!