“Faceti sport pentru o viata sanatoasa” nu m-a impresionat niciodata. Ma gandeam mereu ca bolnava n-am de ce sa fiu, avand in vedere stilul meu de viata, si-am considerat ca pot inlocui miscarea de la sala cu plimbatul si inotul. Doar ca, te poti plimba si inota cat vrei, la fel de buna ca si fetele care fac sala n-ajungi! Iar eu cand le vad pe alea in poze, asa ma vreau!

De ce vrea mintea mea sa fie fizicul meu bun? Pai, ea stie ca un tip aratos va cauta femei la fel. Si cum la privit si la atins e mult mai placut un barbat atletic, decat unul cu umerii lasati, e normal sa aiba aceleasi asteptari si de la mine.

Nu vreau sa par superficiala, dar faceti un exercitiu (eu l-am facut). Imbratisati-va o prietena care face sport si pe una care nu face. O sa vedeti, la prima, senzatia e de tare, la a doua e de moale. Mai ganditi-va si la alte chestii pe care puneti mana si care-s mai placute tari…Le-ati vizualizat? Ei, cam asa e si aici!

“Mergeti la sala daca nu vreti cand pune unu’ mana pe voi sa i se para ca pune mana pe o de aia bleaga!” Ar trebui sa fie noul slogan al salilor de sport din intreaga lume!