De-ale mele

Miscare

“Faceti sport pentru o viata sanatoasa” nu m-a impresionat niciodata. Ma gandeam mereu ca bolnava n-am de ce sa fiu, avand in vedere stilul meu de viata, si-am considerat ca pot inlocui miscarea de la sala cu plimbatul si inotul. Doar ca, te poti plimba si inota cat vrei, la fel de buna ca si fetele care fac sala n-ajungi! Iar eu cand le vad pe alea in poze, asa ma vreau!

De ce vrea mintea mea sa fie fizicul meu bun? Pai, ea stie ca un tip aratos va cauta femei la fel. Si cum la privit si la atins e mult mai placut un barbat atletic, decat unul cu umerii lasati, e normal sa aiba aceleasi asteptari si de la mine.

Nu vreau sa par superficiala, dar faceti un exercitiu (eu l-am facut). Imbratisati-va o prietena care face sport si pe una care nu face. O sa vedeti, la prima, senzatia e de tare, la a doua e de moale. Mai ganditi-va si la alte chestii pe care puneti mana si care-s mai placute tari…Le-ati vizualizat? Ei, cam asa e si aici!

“Mergeti la sala daca nu vreti cand pune unu’ mana pe voi sa i se para ca pune mana pe o de aia bleaga!” Ar trebui sa fie noul slogan al salilor de sport din intreaga lume!

6 Comments

  • Cosmin

    E o greşeală de percepţie: voi, fetele, sunteţi obişnuite să vă placă lucrurile tari la atingere, pe când bărbaţii preferă lucruri mai moi. Eu nu prea aş putea să dau măcar un exemplu dintre prietenii mei care preferă sâni, fese ca bolovanii şi muşchi tonifiaţi ca la atlete, din contră… Nu spun că nu trebuie să fie ferme, dar în nici un caz nu lucrate fibros la sală. Din punctul nostru de vedere, al celor care preferăm ce ziceam mai sus, corpurile astea modelate şi fibrate îşi pierd din feminitate…. Dar na, doar că am observat că atunci când ea are brandul mai mare ca al tău nu-ţi prea pică bine 🙂

    • alina rad

      Nu ma refeream la culturiste :), offf nu ma mai fac inteleasa, cred ca trebuie sa fac o pauza din scris! Clar, nici eu nu vreau un barbat sa il pot bate 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.