Imi place cand descopar lucruri frumoase in locuri in care nu ma asteptam, sau valori mari in oameni care nu pareau sa le aiba. Si-mi place cand vad tineri care se intreaba, care doresc sa demonstreze si care nu se multumesc cu “putinul” pe care il au, oricat de mare ar fi el.

Nu-mi place sa ii vad ca-si pun bariere. Sau ca cei din jur nu le inteleg nemultumirile, numai pentru ca din punctul lor de vedere nu sunt justificate. E important sa retinem ca, desi toate sunt legate, fiecare dintr-o noi are in viata alte incercari. Si pentru fiecare dintre noi, a lui e cea mai grea. N-avem voie sa spunem ca tie ti-e mai usor, doar pentru ca noua ne e mai usor acel subiect.

Spun astea pentru ca aud des oameni care simt nevoia sa-i puna la punct pe cei care se plang de problemele lor si sa dea impresia ca nu sunt justificate. Poate plangerile lor nu sunt justificate pentru cei care ii aud, dar sunt pentru cei care le fac. E bine sa-ti spui parerea si sa incerci sa pui punctul pe i, dar fa-o la modul in care celalalt sa inteleaga!