Sezonul nuntilor este in plin toi in aceasta perioada, viitoarele mirese au inceput cu cateva luni in urma sa-si caute rochia de mireasa, insa nu toata lumea este la fel de rapida, iar cum perioada nuntilor mai tine aproximativ doua luni de zile, femeile care nu au apucat sa isi caute rochia, nu trebuie sa isi faca probleme, deoarece exista salonul cu rochii de mireasa La Novia, care le ofera posibilitatea sa aleaga ceea ce li se potriveste.

Multe din viitoarele mirese stiu ce fel de rochie si-ar dori pentru cea mai importanta zi din viata lor, insa trebuie sa fie foarte atente la acest aspect deoarece nu tot ceea ce iti doresti iti vine si bine sau te avantajeaza. Este foarte important ca atunci cand pleci in cautarea unei rochii de mireasa, sa beneficiezi de ajutorul unui specialist, deoarece el este in masura sa te sfatuiasca si sa te ajute sa arati exceptional in ziua nuntii.
Existe femei care isi doresc foarte mult sau viseaza de mici copile la rochiile de mireasa tip printesa, insa aceste rochii nu sunt pentru orice femeie, iar in cazul in care te incadrezi in dimensiunile pe care ar trebui sa le ai pentru un astfel de model, trebuie sa fii foarte atenta la croiul rochiei, precum si la aplicatiile sau broderiile de pe ea. O rochie tip printesa, daca este foarte incarcata, nu va face altceva decat sa te scoata in evidenta, insa prin prost gust.

Rochiile de mireasa scurte in fata. Cu siguranta, multe femei s-au gandit la o astfel de rochie, insa trebuie sa stiti ca in aceasta vara, cele mai criticate rochii de mireasa au fost cele de acest gen. Mult prea incarcate, sofisticate, pline de paiete, cu o trena lunga in spate, cu un corset transparent si plin de pietre, cu acest model de rochie au incercat unele vedete sa impresioneze in aceasta vara, dar nu au facut altceva decat sa se incadreze la categoria rochiilor de mireasa oribile.
Acest model de rochie, in cazul in care este singurul model care va atras atentia si va place, poate fi purtat de femeile cu o silueta de invidiat, insa cel mai mare accent se pune pe picioare. Cine alege acest model de rochie, trebuie neaparat sa aiba picioare subtiri si o talie pe masura.

Rochia de mireasa trebuie sa fie eleganta, plina de stil si sa aiba un croi pe masura, sa fie confectionata din materiale alese cu grija, materiale fine, iar cel sau cea care se ocupa de aceasta rochie cu siguranta stie cat de important este acest aspect.
In cazul in care mireasa isi doreste anumite aplicatii sau broderii, acestea trebuiesc alese cu grija, sa nu strice aspectul rochiei, ba dimpotriva, sa-i ofere un plus de eleganta.

Voalul, reprezinta o problema destul de mare pentru mirese, motiv pentru care acesta trebuie ales doar in functie de modelul rochiei de mireasa. Se poate opta pentru un voal simplu, voal brodat sau doar cu broderie pe capete, dar dupa cum spuneam, cel mai bine este sa fie ales in functie de rochie.
O mireasa incarcata, cu rochie plina de aplicatii, broderii, accesorii si un voal dantelat sau mult prea incarcat, nu va duce decat la o nota mica primita pentru tinuta.
Insa cum nicio mireasa nu isi doreste asta, ci sa iasa in evidenta prin eleganta si stil, salonul La Novia, ofera o gama variata de rochii de mireasa pentru toate gusturile, ce pot fi achizitionate sau inchiriate la preturi accesibile. De asemenea, beneficiati si de parerea unui specialist, care, in cazul in care este nevoie, se va ocupa si de ajustarile sau modificarile care trebuiesc facute la o rochie, in cazul in care v-ati decis pentru model.

Nu mai sta pe ganduri. Alege sa fi unica, purtand una din modelele de rochii de mireasa disponibile in salonul nostru!