Multi barbati isi imagineaza ca cele mai potrivite femei pentru aventuri sunt cele proaspat despartite. Dupa o relatie mai lunga cu acelasi barbat, scapate de sub jug, primul lor impuls va fi de a recupera timpul pierdut. Eu nu spun ca nu e asa, in anumite cazuri. Dar, de cele mai multe ori, prima lor bucurie este ca nu mai trebuie sa gateasca (asta referitor la articolul anterior) si ca nu mai trebuie sa se epileze, a doua corvoada :). Dureaza ceva timp pana sa le vina cheful de altcineva.

Aventurile de o noapte, pentru fetele singure, nu sunt doar aventuri, de cele mai multe ori. Majoritatea spera la o continuare dupa. Iti arata un preview a ce ar putea sa fie, dupa care vor relatie. Daca e destul de buna si ajungi si la relatie, va fi cu siguranta una scurta. Cand e bazata doar pe atractie fizica, se va evapora in maxim 6 luni.

Cele mai bune aventuri le poti avea cu fetele combinate. Acolo lucrurile sunt clare, fara obligatii. Sau cel putin asa iti place sa iti spui. Nu exista “fara obligatii” sau “fara complicatii”. Totul se complica, pentru ca implici anumite sentimente si parti din tine, pe care nu e sigur ca le vei putea controla in viitor. Mie, personal, astea mi se par cele mai periculoase.

Putem avea argumente si pro si contra aventurilor. Cert e ca au si ele rolul lor si te pot face sa descoperi lucruri pe care nu le stiai despre tine. Insa, ca sa nu te arzi prea tare, ar trebui sa stii ce ofera si ce asteapta celalalt si ce oferi si la ce te astepti tu…