Va impartasesc acum cea mai de pret lectie invatata de la o doamna de 40 de ani, despre femei si barbati. Ea mi-a spus ca, cu cat faci mai des dragoste cu un barbat, cu atat te va iubi mai mult, pe cand, dragostea unei femei creste, cu cat te porti tu mai frumos cu ea. E ciudat cum comportamentul unuia il determina pe al celuilalt. Te vei indeparta fizic de partener daca e neatent. Iar el se va indeparta sufleteste, pentru ca tu te-ai indepartat fizic.

O alta doamna imi povestea de sfaturile primite de la o prietena de-ai ei, careia nu ii placea sa gateasca. Isi astepta sotul cu o partida de sex oral, dupa care ii facea o omleta. Iar el nu se plangea niciodata ca nu avea friptura la cina.

N-am fost casatorita, dar am experimentat o perioada destul de lunga viata in comun. Putem spune ca nu vorbesc aiurea. Nu apreciez barbatii care pun pret mare pe felul in care gateste o femeie si nici nu ii voi aprecia vreodata. Un astfel de barbat nu este pentru mine. Oricat de bine gatita ar fi o mancare, nu cred ca iti poate aduce mai multa bucurie decat atingerea, atentia si tot fiorul pe care ti-l poate provoca fizic o femeie care te iubeste.

Carcotasilor care vor spune ca se poate si friptura si noapte pasionala le spun atat: DA, se poate, numai daca ati mancat friptura la restaurant! Pentru ca, avand in vedere ca lucram 8 sau 9 ore pe zi (eu lucrez minim 10), ajungi acasa si gatesti, dupa care trebuie sa te aranjezi putin (cand faci mancare iti intra mirosul in par, piele), mai aranjezi casa…daca dupa toate astea mai credeti ca are cineva chef de voi, va asigur ca va inselati. E obositor si ar fi bine sa pricepeti ca nu se poate si una si alta!

Fetele mele dragi, cand nu aveti chef de gatit, trimiteti-i mesaje erotice inainte sa ajunga acasa si va promit ca uita de cina! Iar daca face figuri, e timpul sa treceti la altul… 😀