Este un banc cu doi tigani care divorteaza pe motivul ca el e infidel. Fiind intrebat de judecator daca e adevarat, tiganul recunoste si spune ca nu vede care e problema, doar este de unde, nu se termina ca slanina :).

Avem o gramada de lucruri pe care le putem oferi din plin. E interesant ca, cu cat daruim mai mult, cu atat primim mai mult, desi uneori nu vine in forma in care ne-o dorim. Cand iubesti mult, dar nu ti-e impartasit sentimentul, ai o frica ca nu vei mai avea puterea sa o faci pe viitor, sa iubesti pe altcineva adica. I-am auzit pe multi spunand asta. Chestia e ca nu se termina ca slanina. Nu mai iubesti atunci cand decizi ca nu mai vrei sa o faci, in rest, sentimentul revine. Iubirea pune lumea in miscare, va dati seama cum o opreste cand nu mai e.

Un preot spunea ca iubirea adevarata nu are voie sa iti iasa din suflet, indiferent ce se intampla. Ea poate doar sa creasca si te poate salva, atat pe tine, cat si pe cel spre care e indreptata, daca vrea sa o primeasca. Nu stiu ce se intampla daca nu vrea…

PS: Simt ca m-am cam saturat de gandurile astea despre viata. De saptamana viitoare trecem la “pornosaguri” :D.