Daca sunt intrebata cum ma simt, de obicei raspund ca bine. Cei mai multi dintre noi raspundem asa. Dar fiecare are in jurul sau anumite persoane de care nu se poate ascunde. “How’s your life treating you these days?” Asta e o intrebare pusa de o prietena, care e ca un cleste de scos carbunii din soba. “Ma simt ca un drum in lucru!”, asta ar fi raspunsul :).

Sunt unele portiuni fara probleme. Pe altele, cei care circula imprudent si cu mare viteza au lasat urme de franare. Dar nu e problema cu acelea, o sa le spele ploaia. Problema apare la masinile de mare tonaj, care si stationeaza. Ele circula, de regula, supraincarcate. Si daca e frig, ajuta la formarea gropilor. Ce bine ar fi daca ar fi cald….

Nu s-a gasit reteta pentru asfaltul care sa reziste agresiunilor. Nici eu nu o am pe cea de protectie. As breveta-o si as vinde-o mai departe, daca as putea. Secretul sta in alegerea inteleapta a Ministrului Transporturilor si eventual a unui bun agent de circulatie. Ministrul sa se ocupe de intretinere si reparare, iar agentul de fluidizarea traficului. 😉