Circula intr-o vreme pe facebook, un model de instiintare trimisa de catre Ministerul Finantelor populatiei, prin 2054, cand era Elena Basescu presedinte. Nu retin exact ce scria, “era cva d genu, nu mai avem decat bani pt…, da nu-i stres, k stam bn, puup!” Era un fel de dedicatie pentru violatorii limbii romane, astia cu pupixx, iubix, buna dimix, etcx :D!

Imi place sa citesc carti cu actiunea pe la inceputul secolului. Imi place ca acolo, majoritatea personajelor aveau un singur lucru in cap, si anume, cum sa faca rost de alcool. Si ma gandeam eu intr-o seara, ca totusi, a evoluat omenirea in timp, avem alte preocupari, alte cautari, alte dorinte.

Am incredere in univers, stiu ca Elena nu va fi presedinte. Va suferi de ceva operatie de marire a buzelor ratata si se va ascunde pe o insula pustie. Dar totusi, nu asa ma gandeam ca vom comunica in timp. Mi-am facut ceva calcule, sanse sa traiesc prin 2054 sunt.

Eu ma gandeam ca pe atunci, vom citi ganduri, vom fi telepatici, vom putea comunica fara telefoane. Ma mai gandesc daca ne si teleportam. Nu-i asa ca viitorul meu e mai frumos, decat cel ce respira din scrisoarea de mai sus?